FRISS HÍREK

IV. Kécskei Néptánctalálkozó

Az Arany János Művelődési Központ adott otthont november 19-én a IV. Kécskei Néptánctalálkozónak. A rendezvény szervezői Kis Orsolya és a Nagy-Tisza Néptáncegyüttes voltak.

Buda Ferencet köszöntöttük

Kossuth-díjas költőnk, Buda Ferenc november 3-án ünnepelte 80. születésnapját. Tiszakécskén a Városi Könyvtárban köszöntöttük.

ÖNKORMÁNYZAT

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat eredmények

Tiszakécske Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. XI. 24. napján megtartott ülésén döntött a 2017. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra benyújtott pályázatok ügyében. (Kattintson a címre!)

Felhívás: Jótékonysági ételosztás

Idén december 15-én 13.00 órától kerül sor a tiszakécskei Lovaspályán jótékonysági ételosztásra. Felhívjuk azok figyelmét, akik bárminemű adománnyal, támogatással segíteni szeretnének a rászorulóknak, azok december 13-ig megtehetik azt a Polgármesteri Hivatal 5. sz. irodájában. A jótékonysági ételosztás harmadik éve kerül megrendezésre helyi vállalkozók, kistermelők kezdeményezésében. A jótékonysági rendezvény fővédnöke Tóth János Tiszakécske Város polgármestere.

Kedvezményes építési telkek

A címre kattintva elérhető a szociális célú vételár-kedvezmény igénybevételével megvásárolható, önkormányzati tulajdonú építési telkek értékesítéséről szóló pályázati dokumentum.

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.