FRISS HÍREK

Elkezdődött az új tanév

A Móricz Zsigmond Oktatási Intézmény tagozatain szeptember elsején kezdődött el az új tanév. Képünk az iskola Kőrösi úti alsó tagozatán az évnyitó ünnepségen készült.

Gyermek horgászversenyt rendeztek a Holt-Tiszán

Horgászversennyel intettek búcsút a nyári szünidőnek a tiszakécskei gyerekek augusztus 29-én. Az I-es Holt-Tisza partján 63 gyermek horgászott eredményesen.

Véget értek a Kécskei Napok (Képek)

Ebben az esztendőben változatos rendezvényeken kapcsolódhattak ki az érdeklődők augusztus 18. és 23. között.A CÍMRE KATTINTVA ELÉRHETŐ A KÉPGALÉRIA!

ÖNKORMÁNYZAT

VISSZAKÖLTÖZIK A JÁRÁSI HIVATAL FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLYA

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. szeptember 15-én (kedd) Foglalkoztatási Osztályunkon az ügyfélfogadás SZÜNETEL az Osztály visszaköltöztetése miatt. 2015. szeptember 16. napjától a korábbi helyen - Tiszakécske, Béke u. 116. sz. - folytatódik az ügyfélfogadás. Megértésüket előre is köszönjük! Szeidl József járási hivatalvezető

Szent István Napi Városi Ünnepség

Augusztus 20-án 18 órától a Tiszakécskei Járási Hivatal Házasságkötő Termében tartották meg Szent István Napi városi ünnepséget. A rendezvényen a települési kitüntető díjak átadására is sor került.

Lomtalanítás

Tiszakécske városában a háztartási lomok elszállítására 2015. szeptember 21., és 2015. szeptember 25. közötti időszakban kerül sor.

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.