2015. November 7-én Érden rendezték meg a Kung-Fu Magyar Bajnokságot, ahol Varga János -75 kg-os súlycsoportban szerzett aranyérmet. Sikerének köszönhetően kvalifikált a sportág következő Európa-bajnokságára.

Háromszáz induló részvételével rendeztek november 21-én kung-fu nemzetközi megmérettetést Mezőtúron, ahol full kontakt kategóriában +90 kg-ban Törőcsik Tibor második helyet szerzett, még -80 kg-ban Varga János első helyen zárt. Utóbbi sportoló a döntő küzdelmet egy többszörös bajnok szerb MMA-s harcos ellen abszolválta sikerrel.
A viadalon egyéb versenyszámokban is megmérethettek a sportemberek: Törőcsik Tibor gyorsasági és pontossági kategóriában, illetve fegyveres és pusztakezes formagyakorlatokban is első helyen végzett.

November 28-án rendezték meg településünkön az Erőtér Mozgásközpontban a Stílus Házibajnokság névre keresztelt tornát, ahol minden kategóriában kécskei győzelem született, a fővárosi és más vidéki résztvevők felett. Full kontakt és formagyakorlat kategóriában Törőcsik Tibor szerzett első helyet, még fegyveres formagyakorlat versenyszámban Szemlér Ákos győzött.

A kung-fu-sok felkészítője; Bőszény László.

A tiszakécskei versenyzők a helyi Erőtér Mozgásközpont sportolói.