FRISS HÍREK

Kajak-kenu pont létesül Tiszakécskén

A vízi turisztikai megállóhelyek kialakításának projektgazdájaként a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Szolnokon, sajtótájékoztatón mutatta be a Bejárható Magyarország Program keretrendszerébe illeszkedő, az alsó-Tiszára és a Körösökre vonatkozó fejlesztési programját. A fejlesztésben tizenkét település érdekelt, közöttük Tiszakécske is.

Sport a békéért

Világméretű eseményhez csatlakoztak azok, akik május 8-án együtt sportoltak a Run4Unity égisze alatt a II-es Holt-Tisza partján.

ÖNKORMÁNYZAT

Lomtalanítási időpontok

Tiszakécske városában a háztartási lomok elszállítására 2016. június 06. és 2016. június 10. közötti időszakban kerül sor.

Pályázati felhívás

Tiszakécske Város Képviselő-testülete Pénzügyi Vagyonhasznosító és Településfejlesztési Bizottsága pályázatot hirdet a Tiszakécske, Szent Imre tér 6. szám alatt (Hrsz.: 1024 alatt nyilvántartott) található üres épület, valamint a hozzá tartozó 60 m2-es terasz (összesen 868 m2) étterem, vendéglátás céljára történő bérbeadására vonatkozóan.

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.