FRISS HÍREK

Újabb kiállítás nyílt meg az ,,Alkotók Házában”

Az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár szervezésében nyílt meg október 1-jén Tiszakécskén az Alkotók Házában (volt ókécskei gyógyszertár épülete) a Kecskeméti Képzőművészek Közösségének Kiállítása.

Kerékpáros rendőrök a város utcáin

Tiszakécskei Rendőrőrs rendőrei mostantól kerékpárral is teljesítenek majd járőrszolgálatot a településen. A kerékpárok beszerzése a rendőrség által és Tiszakécske Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg. A kerékpáros munka a gépkocsizó járőrszolgálatnál jelentősen közvetlenebb szolgálati forma, amely a lakossággal történő kommunikációt is könnyíti.

ÖNKORMÁNYZAT

Igazgató, közművelődési szakember - állás, pályázat

Tiszakécske Város Önkormányzat Képviselő-testülete a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgató, közművelődési szakember (magasabb vezető) beosztás ellátására.(További információért kattintson a címre!)

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.