Nagysikerű Jótékonysági bált tartottak a Móriczban

 

Bálunkon a szülői szervezet vezetője Tordainé Varga Mária így köszöntötte a jótékonysági bál résztvevőit:

„Szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit a Móricz Zsigmond Általános Iskola Felső tagozatának Szülői Szervezete nevében. Jótékonysági bálunkat idén negyedik alkalommal rendezhetjük meg. Bálunknak több célja is van! Egyrészt fontosnak tartjuk, hogy pedagógusok, szülők, diákok egy ilyen rendezvény kapcsán együttműködjenek,hiszen a közös munka elengedhetetlen feltétele iskolánk sikeres nevelő-oktató munkájának. Másrészt szeretnénk a sok munka, rohanás közben egy kis kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosítani. És nem utolsó sorban, ahogy a nevében is szerepel,ez egy Jótékonysági bál melynek bevételét az iskolánkra fordítjuk. Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy pedagógusaink és szülőtársaim is meglepetésműsorral készülnek a mai estére, és nem lesz ez másként ma sem. A lovas egyesület tagjai, a szülők és a pedagógusok segítségével ünneplőbe öltöztették a tornatermet, a virág dekoráció a Gulyás Kertészet ajándéka. A svédasztalos vacsorát az Abonyi fogadó biztosítja Tóth Zsolt vezetésével, a süteményeket a Fejedelmi Pékség sütötte, a zenét Bakos András és zenekara szolgáltatja.”

Az anyukák fergeteges tánccal varázsoltak el mindenkit, az apukák pedig megalapozták azt a hangulatot, ami hajnalig kitartott. Köszönjük és gratulálok Egry Marianna édesanyának, aki lelkesedésével magával ragadta a szülőket, és betanította a meglepetés műsorukat. A tanárok is nagyon igyekeztek, mert egy igazi kórusként léptek színpadra. Horváth-Pécsi Mária énektanárnő vezénylésével adták elő Siklósiné Erzsike átiratát: Móricz, igen Móricz, Móricz, igen Móricz! Óóó téged is meghódít!

A Móricz iskola felső tagozata mindenkit meghódított, mindazokat, akik velünk együtt közösen egy nagyon jó hangulatú bálban voltak szombaton. Balla Sándor fotói megtekinthetők a tiszakécske.hu honlapon. László Erzsike a főszervezője a felsős bálaknak, lelkes, több éves szervező munkája most is nagyon sikeres volt. Tisztelettel köszönjük meg a sok-sok tombola felajánlást. A támogatásokat, amivel a jó szándékú emberek segítik munkánkat!

„…hidd el…Ha mind együtt dalolunk szebb lesz az élet!”

S valóban sok-sok köszönettel tartozunk azoknak a lelkes szülőknek, akik segítették a munkánkat, akik elfogadták a meghívásunkat és együtt közösen bebizonyítottuk, hogy egységben az erő.

Szabóné Balla Katalin a felső tagozat vezetője