Bach 330 koncertsorozat Tiszakécskén

Bach 330 koncertsorozat Tiszakécskén

Rendkívüli rendezvénysorozattal emlékezünk meg Tiszakécskén Johann Sebastian Bach, a nagy zeneköltő születésének 330-dik évfordulójáról. A nyitóelőadásra márc. 20-án az Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Egressy termében (6060 Tiszakécske, Béke utca 162.), a nyitókoncertre pedig 22-én az Arany János Művelődési Központban (6060 Tiszakécske, Béke utca 134.) került sor, ezt követően pedig augusztusig minden hónapban egy-egy különleges koncerttel várjuk az érdeklődőket, melyeket az ókécskei Református Templomban tartunk, és a 15 éves múltra visszatekintő Ókécskei Zenés Esték rendezvénysorozat részét képezik.

A rendezvénysorozat a Tiszakécskei Református Egyházközség, az Álomfogó Alapítvány és az Arany János Művelődési Központ együttműködésében, Tiszakécske Város Önkormányzata és az NKA támogatásával valósul meg.

A programok ingyenesek, de támogatójegy vásárlásával bárki hozzájárulhat a rendezvénysorozat sikeréhez. Támogatójegyet az Álomfogó Alapítvány könyvbörzéin, illetve az Arany János Művelődési Központban és a Tiszakécskei Városi Könyvtárban vásárolhatnak az érdeklődők.ó

Információ:

https://www.facebook.com/bach330tiszakecske

További információt az alábbi elérhetőségen kaphatnak:

20/551-3261 vagy alomfogo@alomfogo.hu

Köszönettel és üdvözlettel,

Méhes Balázs, orgonaművész, a rendezvénysorozat művészeti vezetője

Cséplő Noémi, az Álomfogó Alapítvány elnöke