2015. október 21. és 24. között rendezték meg Debrecenben a Junior Országos Ökölvívó Bajnokságot, ahol Horváth Máté +80 kg-ban hatodik helyezett lett. Az ifjú kécskei ökölvívónak ez volt eddigi legkomolyabb versenye, ahol több ellenfél ellen kellett helyt állnia, bírnia kellett a nyomást és a súlyát is tartania kellett mindkét meccsnapon. Edzője; Varga János elmondása szerint Máté kiválóan bokszolt, T.K.O.-s győzelmekkel menetelt előre, a verseny második napját szenvedte el vereségét.

Nagykanizsa adott otthont az Ifjúsági Országos Ökölvívó bajnokságnak november 5. és 8. között. A versenyen Tiszakécskéről Kolompár János 57 kg-ban és Varga Roland 60 kg-ban húzott kesztyűt. Mindkét fiatal jól küzdött, János 5. lett, Roland pedig a 8. helyen végzett.

December 3. és 6. között Hévízen tartották meg a felnőtt öklözők országos bajnokságát. A komoly megmérettetésen Varga Roland és Kozák Róbert (75 kg) is ringbe lépett. Az ifik között is mérkőző Varga Roland első felnőtt versenyén is jól vizsgázott csak a korábbi olimpiai résztvevő Varga Miklós tudta legyőzni szoros pontozással. Roland 6., Róbert pedig 8. helyezett lett.

A tiszakécskei ökölvívók a helyi Erőtér Mozgásközpontban készülnek fel a versenyekre.