Élj egészségesen és játssz szuper nyereményért!
Unod már, hogy mindennap ugyanúgy telik, nincs akaraterőd a változtatásra? Évek óta szeretnél megújulni, de eddig sikertelen volt az összes próbálkozás? Gyere és próbáld meg velünk és akár nyerhetsz is! Keresd meg a Facebookon a Sportélmények oldalt és ott ugyanennek a cikknek a linkjét majd kommentelj! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi az a cél, amit a jövőben el szeretnél érni az egészséges életmód kapcsán.

Ha nem vagy Facebook felhasználó, akkor is természetesen részt vehetsz a játékban, küldj nekünk e-mailt az info@sportelmenyek.hu e-mail címre és áruld el ott nekünk, hogy milyen célt tűztél ki magad elé.

  • Játékszabály:

A játék időtartama mostantól egészen 2019. október 20-án éjfélig tart. Sorsolás és a nyertesek kihirdetése: 2019. október 22-én 12 órakor a sportelmenyek.hu weboldalon és a Sportélmények Tiszakécskén Facebook oldalon.

  • Nyeremény:

Kisorsolunk összesen 25 ezer forint értékben vásárlási utalványt, az alábbiak szerint:

2 x 10 000 forint és 1 x 5 000 forint értékben.
Csatlakozz, játssz és nyerj! Sok sikert mindenkinek!


És Te egészségesen ettél ma?
Új életmódprogram indul, amelynek követésével kihozhatod magadból a maximumot

Összeszámoltad, mennyi olyan nap telt el haszontalanul életedben, amikor elhatároztad, hogy márpedig mától egészségesebben táplálkozol, de pár óra múlva vagy legkésőbb néhány nap múlva ismét csalódottan majszoltad a mogyorós csokit egy cukros kóla kíséretében?

Ha lenne ilyen adatunk önmagunkról vagy a környezetünkről, valószínűleg elképesztő és egyben lehangoló eredményt kapnánk. De ennek most végre vége, hiszen elindul programunk a Tiszakécskei járásban, ahol bízunk benne, hogy időről-időre egyre több érdeklődő és lelkes életmódváltó akad. Ez a program mindenkinek szól! Mindegy, hogy túlsúlyos vagy vékony, gyermek vagy nagyszülő, igyekszünk minden korosztályt bevonni és elcsábítani egy egészségesebb és jobb életminőség irányába.

Témáink között szerepelnek majd:

  • A térség legjellemzőbb betegségei és megoldást mutatunk arra, hogyan orvosolhatjuk vagy előzhetjük meg őket gyógyszerek nélkül.
  • Elmondjuk, miért nagyon fontos a szülői példa és hogyan hat a felnőttek táplálkozási szokása a gyermekekére.
  • Lebontjuk a falat a táplálék kiegészítők körül – nem csak a gyúrósoknak van rá szüksége.
  • Felhívjuk a figyelmet a rendszeres vitaminfogyasztás fontosságára.
  • Bemutatunk pár egyszerű trükköt, amivel könnyebb betartani az egészséges táplálkozást a mindennapokban.

Elérhető módon kínálunk jobb, egészségesebb életminőséget minden programba bekapcsolódónak. Célunk, hogy minél többen tartsanak velünk, ezért ennek elérése érdekében rendszeresen jelennek meg írásaink, kisvideóink, interjúink. Szervezünk workshopokat, továbbá a Tiszakécske televízióban és a helyi sajtóban is feltűnnek majd az egészséges táplálkozásra buzdító tartalmak. Hasznos ötleteket adunk a könnyed életmódváltoztatáshoz, feltöltünk szuper recepteket és beszélgetünk a térség példaképeivel, szakértőivel, vezetőivel.

Természetesen az ösztönzésből sem lesz hiány, sok-sok játékkal kedveskedünk majd azoknak, akik csatlakoznak programunkhoz.

Játék szuper nyereményért!

Az első játék hamarosan, pár napon belül indul szuper nyereményekért! Bár aki egészséges(ebb)en él már nyert, de azért, hogy ne maradjon el a motiváció sem, hamarosan játszunk! A részletekért kattints a sportelmenyekbacsban.hu weboldalra és kövesd a Sportélmények Tiszakécskén facebook oldalt is.

Csatlakozz, játssz, nyerj!


Sajtóközlemény_EFOP-1.5.3-16-2017-00071