Zongora-cselló kamarakoncert a jubileum jegyében

Kedves Barátaink,

Január elsején a hagyományos újévi koncerttel megnyitottuk, február 16-án, vasárnap pedig folytatjuk az Ókécskei Zenés Esték 20 éves, jubileumi koncertsorozatát.
A 16 órakor kezdődő koncerten két fantasztikus művész hoz közénk klasszikus darabokat.

https://www.facebook.com/events/456725338328652/

Várallyay Ágnes 1989-ben zongoraművészi, 1993-ban csembalóművészi diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Rendszeresen koncertezik itthon és külföldön is (USA, Japán, Törökország, Anglia, Franciaország, Németország, Ausztria) szólistaként és kamaramuzsikusként, zongora- és csembalóművészként egyaránt. Számos Hungaroton lemez közreműködője.

Karasszon Dénes zenészcsaládban született Debrecenben. Egyszerre zenekari művész és szólista. A Magyar Állami Operaház és a Savaria Barokk Zenekar csellistája, doktori értekezését Richard Strauss, az operaszerző címmel írta. Szívesen játszik a zeneirodalom korábbi korszakaiból éppúgy, mint kortárs zenei darabokat.

A koncerten elhangzó művek:
Johann Sebastian Bach: G-dúr gambaszonáta BWV 1027
Ludwig van Beethoven: C-dúr szonáta Op. 102 Nr. 4,
Maurice Ravel: Posztumusz szonáta (1897)

A rendezvény a TOP-7.1.1-16-H-120-3 azonosítószámú, „Hagyományos, kulturális és közösségi rendezvények, rendezvénysorozatok szervezése” helyi felhívás keretén belül valósul meg.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

a szervezők