Pedagógus Nap Tiszakécskén

Az Arany János Művelődési Központban köszöntötték június 3-án a tiszakécskei pedagógusokat.

A pedagógusok munkájának társadalmi elismeréseként egy 1951-es minisztertanácsi határozat nyilvánította június első vasárnapját Pedagógus Nappá.
Tiszakécskén Tóth János a település polgármestere virágcsokorral köszöntötte:

Petrezselyemné Forgács Magdolna óvodapedagógust, aki június 6-án Brunszvik Teréz-díjat vehet át Budapesten a Vigadóban. A Brunszvik Teréz-díj az oktatási miniszter által adományozható egyik szakmai elismerés, amely kiemelkedő óvodapedagógiai munkáért, valamint az óvodapedagógus képzésben kiemelkedő munkát végző oktatók elismerésére adományozható.
Vincze Jánosné Ica nénit, gyémántdiplomája alkalmából.

Tiszakécske Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Tiszakécske Város Kiváló Pedagógusa” kitüntető címmel ismeri el annak a pedagógusnak az érdemeit, aki az óvodai és iskolai tanuló ifjúság oktatásáért és neveléséért különösen sokat tett.
A kitüntető díjból évente egy adományozható, ennek átadására minden évben a Pedagógus Napon kerül sor. Ebben az évben Tiszakécske Város Kiváló Pedagógusa kitüntető díjat Nyitrainé Mudris Gabriellának ítélte oda Tiszakécske Város Képiselő-testülete a 47/2016. (IV. 28.) számú határozatával.