FRISS HÍREK

Targoncavezető képzés indul

Építő- és anyagmozgató gép kezelő képzést indít a Tiszakécskei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya. (Részletekért kattintson a címre!)

Majális 2017

Ebben az évben is nagyon sokan kilátogattak a Városi Majálisra, ahol színes programok, koncertek és kirakodók várták a vendégeket.

Hulladékszállítással kapcsolatos változások 2017

Tájékoztatjuk, hogy 2016. november 1. napjától a hulladékszállítással kapcsolatos közszolgáltatás vonatkozásában Tiszakécske város területén szolgáltató váltás történt, miszerint az FBH-NP Nonprofit KFT a Közszolgáltató.

ÖNKORMÁNYZAT

Pályázati kiírás

Tiszakécske Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Egyesített Szociális Intézmény és Egészségügyi Központ intézményvezetői beosztásának betöltésére.(Kattintson a címre a részletekért!)

Szelektív hulladék szállítási időpontok 2017

A bevezetett rendszer szerint, minden begyűjtéskor a korábbi gyakorlatnak megfelelő napokon történik begyűjtés. Minden ingatlanról reggel 06.00 óráig, a hét, területre meghatározott napján kérjük a szelektív hulladékot kihelyezni.(Időpontokért kattintson a címre!)

Kedvezményes építési telkek

A címre kattintva elérhető a szociális célú vételár-kedvezmény igénybevételével megvásárolható, önkormányzati tulajdonú építési telkek értékesítéséről szóló pályázati dokumentum.

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.