FRISS HÍREK

Felhívás: Pálinkaünnep Tiszakécskén

Többek között pálinkaminősítéssel, szakmai előadásokkal és kulturális programokkal egybekötött pálinkaünnep lesz településünkön szeptember 8-án és 9-én.

Jubileumi kiállítás a művelődési központban

Nemes István festőművész jubileumi kiállítása augusztus 19-ig megtekinthető az Arany János Művelődési Központban.

Lakossági fórum

A lakossági fórum témája: Tiszakécske város településrendezési terv részleges módosításának véleményezése. A fórum időpontja: 2017. augusztus 24. 14.00 helyszín: Tiszakécske Polgármesteri Hivatal tanácsterem, Tiszakécske Kőrösi út 2.

Hulladékszállítással kapcsolatos változások 2017

Tájékoztatjuk, hogy 2016. november 1. napjától a hulladékszállítással kapcsolatos közszolgáltatás vonatkozásában Tiszakécske város területén szolgáltató váltás történt, miszerint az FBH-NP Nonprofit KFT a Közszolgáltató.

ÖNKORMÁNYZAT

Pályázati kiírás

Tiszakécske Város Képviselő-testülete Pénzügyi Vagyonhasznosító és Településfejlesztési Bizottsága pályázatot hirdet a Tiszakécske, Szent Imre tér 6. szám alatt (Hrsz.: 1024 alatt nyilvántartott) található üres épület, valamint a hozzá tartozó 60 m2-es terasz (összesen 868 m2) étterem, vendéglátás céljára történő bérbeadására vonatkozóan. (Kattintson a címre a részletekért!)

Szelektív hulladék szállítási időpontok 2017

A bevezetett rendszer szerint, minden begyűjtéskor a korábbi gyakorlatnak megfelelő napokon történik begyűjtés. Minden ingatlanról reggel 06.00 óráig, a hét, területre meghatározott napján kérjük a szelektív hulladékot kihelyezni.(Időpontokért kattintson a címre!)

Kedvezményes építési telkek

A címre kattintva elérhető a szociális célú vételár-kedvezmény igénybevételével megvásárolható, önkormányzati tulajdonú építési telkek értékesítéséről szóló pályázati dokumentum.

LÁTNIVALÓK

Tisza-parti Gyógy-és
Élményfürdő

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet.

Kerekdombi Termálfürdő

A fél évszázada működő termálfürdőt 2014-ben teljes körűen felújították és bővítették.