Tiszakécske az Utazás kiállításon

Városunk az ország legrangosabb turisztikai seregszemléjén is megmutatta értékeit.

Az Utazás kiállítás idén 39. alkalommal nyitotta meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2016. március 3-6. között Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása várta a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A rendezvény évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat. A kínálatban 28 ország 350 kiállítója szerepelt. A kiállítás belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége Brazília, míg a külföldi szakmai díszvendége Kína volt.
Tiszakécske a Barack Hotellel, a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdővel, valamint a Kerekdombi Termálfürdővel szerepelt a Dél-alföldi régió standján, továbbá a helyszínen erősítette értékeinket Kristóf Márta mézesbábos, népi iparművész is. A Utazás kiállítás keretén belül megrendezett Bringaexpo-n is találtunk tiszakécskei értéket, mivel velocipédes világbajnokunk Halápi Sándor is népszerűsítette a történelmi kerékpárokat és kerékpáros turizmust.

A rendezvényen tapasztaltak alapján is kijelenthető, hogy Tiszakécske jó úton halad a felé, hogy új bástyájává váljon a Dél-Alföld turizmusának.