Programajánló a hosszú hétvégére

  1. április 29-én vasárnap 16 órakor egy világhírű énekegyüttest, a Szent Efrém Férfikart hallgahatjuk meg az Ókécskei Zenés Esték sorozatban a református templomban.

https://www.facebook.com/events/1820891057981355/

Az együttes 2002-ben alakult, 2006-tól a mai napig a rendszeres magyarországi koncertezés mellett 4 földrészen, 22 országban lépett föl. Eddig 11 CD felvételük jelent meg. Supersonic-, Pro Cultura Minoritatem Hungariae-, Budapest Márka-, és Magyar Örökség-díjasok, alapítójuk és vezetőjük a Liszt-, valamint Artisjus-díjas és Érdemes művész Bubnó Tamás. Az együttes tagjai: Oláh Marcell, Orbán Domonkos, Balázs Edgár, Bubnó Lőrinc, Pechan Kornél, Nagy Bertalan, Tóth Péter és Bubnó Márk.A koncert ingyenesen látogatható.

 A hosszú hétvégére két börzével is készülünk: 28-án, szombaton egy Andersentől vett idézettel: „Utazni annyi, mint élni” kínáljuk akciósan útikönyveinket, azon belül is elsősorban a Világjárók és a Panoráma útikönyvek sorozat köteteit.
Május elsején, a majálison a már szokásos kipakolós börzével várjuk a könyvbarátokat, rengeteg újdonsággal, a börzében eddig nem látott könyvekkel, ifjúsági könyvek garmadájával.
Új könyveink 400 Ft, használt könyveink 200 Ft adomány ellenében vihetőek el, a bevételt a Könyvkóstolók és az Ókécskei Zenés Esték sorozatokra fordítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy idén alapítványunk javára is rendelkezhetnek jövedelemadójuk 1%-áról. Amennyiben a város kulturális életét szeretnék színesíteni, bővíteni, kérjük, a nyilatkozatra a 18365919-1-03 adószámot írják.

 Programjainkon nagy szeretettel várunk mindenkit.
az Álomfogó Alapítvány csapata