Padam – Edith Piaf emlékest

  1. augusztus 1-jén indul útjára új zenei irodalmi programunk, a Kotta és Könyv.

A sorozat nyitóestjeként egy Edith Piaf emlékestre kerül sor Kárász Eszter és barátai közreműködésével az Arany János Művelődési Központban (6060 Tiszakécske, Béke utca 134.).

A verses-zenés sanzonest a 100 éve született Edith Piafnak állít  emléket, melyben közismert és közkedvelt Piaf-dalok és kevésbé ismert sanzonok elevenítik fel Párizs és a Montmartre hangulatát.

„Egy nő kiáll a színpadra, egyszerű fekete ruhában, kicsi és törékeny. Megszólal a zene és a francia dal a lélekig hatol. Csak a nekrológokból és tanulmányokból tudhatjuk meg, hogy magáról énekelt. Ő volt Edith Piaf. Kárász Eszter pont arra tesz kísérletet, hogy bemutassa őt. De nem ő válik Piaffá, hanem Piaf üzeneteit keresi magában. Megrendítő előadás. Újra éled a sanzon. A zene, a francia nyelv és Kárász Eszter olyan egység, amelynek minden atomja igaz és ebben az olcsó szórakoztatással teli világban igazi lélek-felszabadítás mindenkinek, aki erre az órára nem sajnálja az időt.” (részlet Tucker András kritikájából)

A rendezvény támogatójeggyel látogatható, melyet az Arany János Művelődési Központban válthatnak meg az érdeklődők legalább 1000 Ft támogatás ellenében, ám aki legalább 5000 Ft-tal támogatja a rendezvénysorozatot, a sorozat minden programjára érvényes VIP bérletet kap.

Minden támogatást nagyra értékelünk és köszönünk.

Sorozatunk az Álomfogó Alapítvány, a tiszakécskei Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár, valamint a Barack Thermal Hotel és Spa együttműködésében jön létre.

az Álomfogó Alapítvány csapata